۵ دقیقه
[ratemypost]
پلاسما تراپی واژن

پلاسما تراپی واژن

آنچه می خوانید...

یکی از روش های جدیدی که امروزه سبب تغییر شگرفی دردرمان عفونت ها و التهابات واژینال وافزایش عملکرد دستگاه ژنیتال و افزایش احساس طراوت وشادابی ناحیه تناسلی در بانوان شده است پلاسما تراپی واژن است .

در واقع پلاسما بعد پنجم ماده هست و با توجه به پیشرفت ها و تغییراتی که در علم فیزیک به وجود آمده، نامگذاری شده است.

پلاسما تراپی واژن

عملکرد دستگاه پلاسما تراپی چگونه است

دستگاه پلاسما الکتریسیته هایی را تولید می کند که درداخل یک لوله شیشه ای تقریبا بلند است که داخل واژن فرد جهت درمان و زیبایی قرار داده می شود.

پس از ورود این دستگاه به داخل واژن، دستگاه روشن می گردد که با کمک جریان الکتریسیته پلاسما تولید شده و در نهایت با برخورد پلاسما به مخاط گازی بنام گاز دی اکسید کربن ایجاد می گردد.
گاز دی اکسید کربن یک گاز استریل کننده است و همین امر کمک می نماید تا افراد مبتلا به عفونت های مکرر واژن بتوانند با استفاده از این دستگاه همزمان با دارودرمانی درمان شده و عفونت رفع شود.

نحوه انجام پلاسما تراپی

در این روش در ابتدا فرد بدون استفاده از هیچ نوع ماده بی حسی در پوزیشن دستگاه معاینه دراز می کشد، سپس بعد از شستشوی واژن با گاز آغشته به بتادین، لوله شیشه ای کاملا استریل دستگاه در داخل واژن فرد قرار داده می شود.

حدود پنج تا ده دقیقه این دستگاه در داخل بدن فرد خواهد بود. در طول این مدت گاز دی اکسید کربن در بدن آزاد شده و در صورتی که فرد مبتلا به عفونت مکرر واژن باشد، سبب می گردد تا میکروارگانیسم های واژن فرد ازبین برود و در نهایت سبب درمان عفونت واژن می شود.

آیا پلاسما تراپی واژن درد دارد؟

یکی از سوالاتی که اکثر افراد در زمان استفاده از این دستگاه می پرسند این است که آیا دستگاه پلاسما درد دارد؟

افراد کاندید پلاسما تراپی واژن بایستی بدانند که استفاده از این روش بدون درد خواهدبود و یک روش درمانی و زیبایی کاملا بدون درد و عارضه است.

درمان عفونت واژن با پلاسما تراپی

تعداد جلسات پلاسما تراپی واژن

آنچه از اهمیت بالایی برخوردار است انستکه بدانید با یک جلسه درمان نمی توان به نتایج درخشانی دست یافت و به رفع مشکل فرد پرداخت.

به طور معمول به افراد کاندید استفاده از پلاسما تراپی واژن توصیه می گردد تا مراجعات هفتگی یا دو هفته یکبار داشته باشند.
در صورتی که از پلاسما تراپی واژن به منظور درمان عفونت واژن استفاده می شود، با چنین شرایطی فرد حدودا چهار تا شش جلسه درمانی بسته به شرایط نیاز خواهد داشت تا درمان صورت گیرد.

کاربرد پلاسما تراپی واژن

پلاسماتراپی روشی است که جهت درمان و زیبایی مورد استفاده قرار می گیرد که در ادامه به شرح آن می پردازیم.


عفونت های مکرر واژن:


یکی از کاربرد های درمانی استفاده از دستگاه پلاسما تراپی واژن درمان عفونت های مکرر واژن است. نکته ای که بایستی بدان دقت نمایید آنست که این روش به عنوان یک روش درمانی مکمل همزمان با دارو درمانی بسیار موثر است و البته هیچ موقع جایگزینی برای درمان دارویی نخواهد بود.
افرادی که با عودهای مکرر عفونت واژن به متخصص زنان و زایمان مراجعه می نمایند، با وجود روش های متفاوت یکی از روش های که به افراد پیشنهاد می شود که بسیار موثر خواهد بود استفاده از پلاسما تراپی واژن است.


درمان حمایتی اچ پی وی


یکی دیگر از کاربردهای استفاده از دستگاه پلاسما تراپی واژن در زمان ابتلا به ویروس اچ پی وی است. به طور معمول پس از آنکه تست دهانه رحم نشان داد که فرد مبتلا به ویروس زگیل تناسلی است، در این زمان یکی از روش های درمان حمایتی پلاسماتراپی می باشد.
فرد مبتلا به ویروس زگیل تناسلی علاوه بر تزریق واکسن گارداسیل می تواند هر دو هفته یک بار از این روش جهت بهبود وضعیت بیماری خود استفاده نمایید.
قابل توجه است که پلاسماتراپی سبب از بین رفتن و درمان قطعی ویروس نمی شود بلکه جهت بهبود وضعیت فرد در چنین شرایطی می گردد. زیرا این ویروس درمان قطعی نداشته و تنها با کمک روش های درمانی می توان به بهبود وضعیت فرد کمک نمود.


جوانسازی واژن


دستگاه پلاسما تراپی واژن مزیت ها و کاربردهای بسیاری دارد که یکی دیگر از این کاربردها جوانسازی واژن می باشد. استفاده از پلاسماتراپی در کنار کربوکسی تراپی واژن در جوانسازی ناحیه تناسلی تاثیر بسزایی خواهد داشت. پلاسما تراپی واژن به دلیل اشعه، ارتعاش و گازی که تولید می کند، تحریک به جوانسازی واژن می نمایید.

استفاده از پلاسما تراپی به ویژه زمانی که با درمان های دیگر ترکیب می شود به جوانسازی واژینال، رفع آتروفی و خشکی های واژن، افزایش حس واژن، درمان عفونت های مکرر واژینال، کنترل ویروس زگیل تناسلی، جوانسازی واژن و بهبود حس جنسی و ارگاسم کمک بسزایی نمایید

دکتر هدی حق نظر

دکتر هدی حق نظر فارغ التحصیل رشته پزشکی عمومی ازسال ۱۳۷۲ مدتی به عنوان پزشک عمومی فعالیت داشته اند.سپس با گذراندن دوره تخصصی زنان و زایمان به عنوان متخصص زنان و زایمان فعالیت خود را ادامه داده و با توجه به علاقه زیادی که به رشته جراحی های زیبایی زنان داشتند، باگذراندن دوره های مختلف داخلی و بین المللی درحال حاضر بیشتر در این فیلد فعالیت دارند.

2 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − دو =